Call : +012 (3456) 7845 Email : support@gmail.com
Location : 230 Main Street, Denmark Working Hours : Sun - Friday 24hr

Botilbuddene

AFDELINGER

TUSO har i øjeblikket 2 godkendte botilbud i Storkøbenhavn.

Nørre Alle

 • Botilbud til midlertidigt ophold efter Servicelovens §§ 107
 • Antal pladser: 4
 • Aldersgruppe: 18+ år

Hold- An vej

 • Botilbud til midlertidigt ophold efter Servicelovens §§ 107
 • Antal pladser: 4
 • Aldersgruppe: 18+ år

Hold- An vej

 • Botilbud til midlertidigt ophold efter Servicelovens §§ 107
 • Antal pladser: 4
 • Aldersgruppe: 18+ år

Velkommen til Botilbuddet Nørre Alle

Botilbuddet Nørre Alle henvender sig til borgere med sindslidelse, forandret virkelighedsopfattelse, personlighedsforstyrrelse, tilknytningsforstyrrelse og anden psykisk vanskelighed.

 

 • Godkendelsesgrundlag: Botilbud til midlertidigt ophold efter Servicelovens § 107
 • Antal pladser: 4
 • Aldersgruppe: 18 år +
 • Tilgange: Anerkendende, relationspædagogisk samt Recovery orienteret tilgang
 • Metode: Low arousal

Botilbuddet Nørre Alle er placeret centralt og fordelagtigt i byen, og fra hoveddøren finder I således nemt og hurtigt vej til hverdagens gøremål. Botilbuddet ligger centralt i Glostrup på Sjælland, hvor der er gode handle- og aktivitetsmuligheder. Ligeledes er der gode transport muligheder hvor bus- og S-togs-forbindelser til både indre København og de omkringliggende byer ligger i gåafstand.

Fysiske rammer

Botilbuddet Nørre Alle er en centralt placeret villa beliggende på Nørre alle 23 i Glostrup.

Tilbuddet er placeret centralt og fordelagtigt i byen og fra hoveddøren finder I således nemt og hurtigt vej til hverdagens gøremål. Beskæftigelsesmuligheder, svømmehal, fitness og indkøb nås inden for en radius af omtrent 750 meter. Desuden også flere samarbejdspartnere såsom læger, optikere og terapeuter. Offentlig transport er også placeret et stenkast væk ved hhv. bus indenfor 300m og Glostrup Station indenfor 500m. Lidt mod nord ligger Solvangsparken, og Vestskoven der kan nås på få minutter på cykel.

Selve matriklen er en 3 plans villa. Huset består af tre separate og fuldt funktionelle lejligheder.

I stuelejligheden er køkken og stue arrangeret i åben forbindelse og fra den rummelige stue er der tilmed adgang til udestuen. Dertil kommer to værelser, et praktisk bryggers og et badeværelse.

Første og anden sal er udstyret med egen indgang. På første salen er der 2 store rum, det ene med tilhørende altan, bad og toilet samt køkken. På anden sal er der to store rum, bad og toilet samt køkken.

Haven er ligeledes opdelt. På den ene halvdel har I glæde af en solrig terrasse, græsplæne til leg og boldspil samt et isoleret skur og et udhus. Den anden halvdel er arrangeret med græs, og på matriklen er der endvidere udmærkede parkeringsforhold og et stort skur.

Der er ligeledes et aktivitetsrum/værksted på forsiden af huset der kan benyttes efter behov. 

Vores pladser på Nørre alle er særdeles velegnet til anbringelser jf. SEL. paragraf 107 da der her er rig mulighed for at skabe udvikling, selvstændighed og øget trivsel i en hjemlig sfære med mulighed for at kunne være deltagende og samtidig kunne trække sig til egen bolig.

Hverdagen på Nørre Alle

På Nørre Alle er struktur og støtte til opnåelsen af mere selvstændighed vigtige faktorer.

Vi tilrettelægger hverdagen i samråd med den enkelte borger ved hjælp af et særligt tilrettelagt ugeskema. Skemaet vil hjælpe til at få overblik over hverdagens gøremål og sikre, at vi i fællesskab med borgeren arbejder hen imod de indsatsmål, der er udarbejdet kommune og borgeren imellem.

Et fast genkendeligt ugeskema støtter desuden den enkelte borger i at holde fast i dagsstrukturen og få udført deres gøremål.

Der er faste tidspunkter for hovedmåltider, hvor vi alle i fællesskab tilrettelægger måltid og efterfølgende oprydning.

Hver uge afholder vi ugentlig borgermøde som er et fælles møde for alle borgere i huset. Her taler vi sammen om, hvad der er vigtigt for den enkelte borger lige nu og her, ligesom der laves en madplan ud fra borgernes egne ønsker.

Madplanen gælder en uge frem. Det er vigtigt for os, at vi gør det, vi aftaler, og derfor tilstræber vi, at der i løbet af ugen ikke ændres i den aftalte madplan.

Alle borgere på Nørre Alle bliver tilbudt deltagelse i hverdagens aktiviteter, herunder deltagelse i indkøb, madlavning og oprydning. Dette i fællesskab med øvrige borgere og personaler.

På tirsdagscaféen drøfter vi herudover aktiviteter for den kommende uge. Vi tilstræber, at der er minimum én fællesaktivitet hver uge, og hver anden uge er aktiviteten ude af huset. En fællesaktivitet kunne f. eks være en svømmehal tur eller en tivolitur med frokost, en fællestur til et større indkøbscenter eller en tur til Den Blå Planet.

Øvrige daglige fællesaktiviteter, som vi tilbyder hos os i fællesskabet, er stunder gerne om eftermiddagen og aftenen, hvor vi spiller UNO, Backgammon, Skak, Ludo, bordtennis, eller fodbold. Herudover tilbydes borgerne daglige gåture eller løbeture i nærmiljøet.

Vi har en stor dejlig have, som vi bruger særligt til fællesaktiviteter. Vi har en udendørs trampolin, som indimellem danner rammen om hyggestunder.

Ömer Ünver

Tilbudsleder

Tlf: 28 74 68 07

ou@tuso.dk

Velkommen til Botilbuddet Hold- An vej

Botilbuddet Hold- An Vej henvender sig til borgere med sindslidelse, forandret virkelighedsopfattelse, personlighedsforstyrrelse, tilknytningsforstyrrelse og anden psykisk vanskelighed.

 

 • Godkendelsesgrundlag: Botilbud til midlertidigt ophold efter Servicelovens § 107
 • Antal pladser: 4
 • Aldersgruppe: 18 år +
 • Tilgange: Anerkendende, relationspædagogisk samt Recovery orienteret tilgang
 • Metode: Low Arousal

Botilbuddet Hold-An Vej er en centralt placeret Villa beliggende på Hold-An vej 106 i Ballerup.

I gå afstand kan man befordre sig til et større udvalg af beskæftigelsesmuligheder. Der desuden gode bus- og S-togs-forbindelser til både Indre København og de omkringliggende byer.

Fysiske rammer

Botilbuddet Hold-An Vej er en stor villa bestående af af et hoved hus, en baghave og et anneks.

I gå afstand kan man befordre sig til et større udvalg af beskæftigelsesmuligheder samt Ballerups S-togstation.
Endvidere kan man på få minutter være på Ballerups gågade hvor der er et større udvalg af indkøbsmuligheder og desuden også flere samarbejdspartnere såsom læger, optikere og terapeuter.
Tæt på gågaden og S-tog stationen ligger også Ballerup Centret som har flere indkøbsmuligheder.
Selve villaen er i 2 boligplan. I stueetagen er der beboelsesværelser og køkken, bad og fællesfaciliteter. Det samme gør sig gældende på 1. salen. Dette giver mulighed for at matche borgere ift. interesser og behov.
I kælderetagen er der vaskerum, fællesrum (tekøkken), motionsfaciliteter, e-sport muligheder og toilet og badefaciliteter.

Borgernes værelser er kvadratiske med godt lysindfald og gennemsnitligt størrelse på ca. 12-16 m2.

Der er adgang til indhegnet have og udendørs samvær.

På matriklen har TUSO endvidere “drop-in” kontor i annekset hvor der også forefindes mødefaciliteter.

Vores pladser på Hold-An vej er særdeles velegnet til anbringelser jf. SEL. paragraf 107 da der her er rig mulighed for at skabe udvikling, selvstændighed og øget trivsel i en hjemlig sfære med mulighed for at kunne være deltagende og samtidig kunne trække sig til egen bolig.

Haven er ligeledes opdelt. I den ene har I glæde af en solrig terrasse, græsplæne til leg og boldspil samt et isoleret skur og et udhus. Den anden er arrangeret med græs, og på matriklen er der endvidere udmærkede parkeringsforhold og et stort skur.

Der er ligeledes et aktivitetsrum/værksted på forsiden af huset der kan benyttes efter behov. 

Vores pladser på Nørre alle er særdeles velegnet til anbringelser jf. SEL. paragraf 107 da der her er rig mulighed for at skabe udvikling, selvstændighed og øget trivsel i en hjemlig sfære med mulighed for at kunne være deltagende og samtidig kunne trække sig til egen bolig

Hverdagen på Hold An-vej

På Botilbuddet Hold-An Vej har vi rammerne til at skabe et hjem for borgerne, hvor der er fokus på selvbestemmelse og en aktiv hverdag.
Hverdagen på botilbuddet består af en fast struktur, som er skræddersyet den enkelte borgers behov. Dagen er bygget op om de daglige gøremål (ADL), såsom tøjvask, rengøring og personlig hygiejne, ligesom borgerne typisk vil have faste daglige gøremål i og omkring huset. Det kan eksempelvis gå ud på at hjælpe med at holde huset rent og vedligeholdelse af udendørs arealer.
Hver borger har en ugeplan og fast tilknyttet personale, der i samarbejde med borgeren fokuserer på at holde ugeplanens aktiviteter og mål.

Ud over de daglige gøremål har vi i TUSO dagligt en række aktiviteter både for den enkelte borger og i fællesskab med de øvrige borgere. Det kan eksempelvis være gåture eller mindre udflugter. Herudover har vi en daglig handletur, hvor vi kører til supermarkedet, så borgerne har mulighed for købe det, de har brug for.
I weekenderne har vi fokus på at opretholde de gode faste rytmer og rutiner fra hverdagen.
Der er mange aktivitetsmuligheder både ude og inde. Vi tilbyder borgeren fitness medlemskab, ligesom vi kan tilbyde forskellige kreative aktiviteter og forskellige former for spil. I den store have er der ligeledes masser af aktivitetsmuligheder, blandt andet på vores havearbejde.

Hver dag tilbyder vi tre fælles måltider, og her har borgerne mulighed for at hjælpe til med madlavningen. Har borgeren behov for at trække sig, kan man vælge at spise måltidet i sin egen bolig. Trygheden og forudsigeligheden omkring måltiderne er medvirkende til, at borgerne i stor grad vælger at være en del af det sociale fællesskab.
På samme måde arbejder vi med at motivere borgerne til de forskellige aktiviteter, som kan være en del af borgerens handleplan eller interesse. Borgerne er medbestemmende i forhold til, hvilke aktiviteter der tilbydes, og personalet motiverer borgerne ved at deltage aktivt sammen med dem. Vi har blandt andet et ugentlig borgermøde, hvor vi også planlægger ugens madplan, samt en ugentlig tur ud af huset, hvor alle borgerne er deltagende. Her planlægges der ture til biografen, bowlinghallen eller tivoli.

Blend Jaf

Daglig Leder

Tlf. 60606875

bj@tuso.dk

Har du spørgsmål?

Ring eller skriv til os