Call : +012 (3456) 7845 Email : support@gmail.com
Location : 230 Main Street, Denmark Working Hours : Sun - Friday 24hr

Verdensmål

TUSO støtter og arbejder med FN's verdensmål

TUSO bruger FN’s Verdensmål strategisk til at skabe nye forretningsmuligheder. TUSO ønsker at bidrage til en mere bæredygtig verden og gøre op med pædagogbranchens ”brug og smid væk”-kultur.

Verdensmål 3

Verdensmål 3 handler om, at alle mennesker i alle aldre, i alle lande skal sikres muligheden for et godt helbred. Hos TUSO har vi en vision om, at sikre sundhed og trivsel både hos vores borgere der bor i vores tilbud, samt vores medarbejdere. Vores borgere med store fysiske og/eller psykiske vanskeligheder er særligt udsatte for både fysiske og psykiske sygdomme. Vi lægger derfor enormt vægt på at fokusere på forebyggelse og sunde vaner.

Verdensmål 7

Verdensmål 7 handler om at, sikre at alle har adgang til pålidelig, bæredygtig og moderne energi til en overkommelig pris.

TUSO implementerer verdensmål 7 med:

·       At bidrage til at ansatte er uddannet i miljørigtig kørsel, og virksomhedens biler er udstyret med nye Euronorm-partikelfiltre.

·       Derudover vil man have fokus på at kører mindre, og tage de korteste ruter på baggrund af miljøhensyn.

·       TUSO vil vi have endnu mere fokus på at støtte udviklingen af el- og gasbiler, så de forhåbentlig en dag kan blive en vigtig del af vores “bilflåde”.

Verdensmål 7

Sikre at alle har adgang til pålidelig, bæredygtig og moderne energi til en overkommelig pris.

Verdens energiforbrug er kun gået én vej siden industrialiseringen, og det er opad. Brugen af fossile brændstoffer er en af de drivende kræfter bag den igangværende klimakrise, og i hele verdenen er regeringer og forskere enige om, at kloden simpelthen ikke kan holde til, at vi fortsætter som hidtil. Verdenen skal som helhed skifte til en mere bæredygtig energiforsyning, og det betyder helt ufatteligt store investeringer i grøn energi i form af solenergi, vindenergi og termisk energi. Samtidig skal prisen på energien ned, så alternative – sort energi – ikke forbliver den attraktive løsninger i lavindkomstlande*

Tuso implementer mål 7 med:

  • At bidrage til at ansatte er uddannet i miljørigtig kørsel, og virksomhedens biler er udstyret med nye Euronorm-partikelfiltre.

  • Derudover vil man have fokus på at kører mindre, og tage de korteste ruter, så der er miljøhensyn.

  • Tuso vil vi have endnu mere fokus på at støtte udviklingen af el- og gasbiler, så de forhåbentlig en dag kan blive en vigtig del af vores “bilflåde”

Verdensmål 12

Verdensmål 12 handler om, at vi skal sikre bæredygtigt forbrug og produktionsformer. Hos TUSO er vi optaget af at have fokus på at nedbringe madspild og forsvarlig håndtering af affald. Her arbejder vi med at fremme en bedre affaldssortering.

Har du spørgsmål?

Ring eller skriv til os